Mobillogga 4 vit meny

Feedback

Hej alla! Vill rekommendera Monika Lindblom, som lärare är hon fenomenal att hitta vad vi behöver lära oss och vad som bör repeteras. Monika är noggrann och har falkögon om man gör fel så är hon där och rättar tills vi har lärt oss och det är det som utmärker en bra lärare. Monika har kunskap och har den ödmjukheten jag uppskattar hos en lärare. Jag har gått på kinesiologikursen som jag tycker är en mycket användbar och intressant utbildning, jag har haft stor nytta med ortoaku som man lär sig på kursen. Jag kan starkt rekommendera Monikas kurser.
Anita Bocsor 2018

Här kan du skräddarsy precis vad din klient behöver eller ska undvika! Ett bra komplement!
Åsa Hallendorf, 2018

Åh Monika, du är så fantastiskt bra och jag gladde mig så åt varje kurs.
 
Många varma hälsningar,
Lotta Barkenhammar  (nov 2017)

Hej Monika.
Du är en fantastisk person och lärare.
 
Mvh Lisbet Bärenholdt (Nov 2017)

Hej Monika,
Tack för en jättebra kurs, du är en fantastisk lärare som jag är så glad att jag fått förmånen att få lära av och att få lära känna.
Kram
Cecilia Öhström (Nov 2017)

Kvalitén är hög på Monikas utbildningar. Det är tydlig struktur, bra material och Monika är en duktig, engagerad pedagog. Det är särskilt bra med övningsuppgifter mellan kurstillfällena för att direkt befästa kunskaperna, både de teoretiska och praktiska.
Jag har själv haft stor nytta av min kinesiologiutbildning som Biopat. Det är ett ypperligt verktyg för att hitta obalanser i kroppen och testa fram det bästa preparatet. Jag använder mig dagligen av detta i mitt yrke. Det blir också tydligt för den man testar, vad som försvagar kroppen och vad som stärker. Perfekt när man testar födoämnesöverkänslighet till exempel.
Jag rekommenderar varmt Monika Lindbloms utbildningar.
 Anette Olsson, diplomerad Biopat 2014

Jag är lika imponerad varje gång jag använder biopatisk kinesiologi i min biopatipraktik, över hur smart och genialisk den är! Både kursen och Monika rekommenderas varmt!
Tack Monika, för allt du lärt mig!
Maria Johansson, diplomerad Biopat 2016 

Jag tycker du har hittat ett bra undervisningskoncept m. varvad teori o praktik.
Jag gillar biopatin främst för dess enkla, hälsologiska o energifokuserande idéer för att inte tala om undersökningsmetoden - kinesiologi! Helt suverän!!
Jag tycker också om mycket kunskap o enkla undersökningsinstrument typ sånt man alltid bär med sig!
Kjell Ekberg (Nov 2017)

En bra utbildning med professionell och mycket pedagogisk lärare och med många års erfarenhet. 
Jenny Filipek

Jag har använt mig av kinesiologi ca 25 år. Så bra att kunna i vardag som i jobb !
Life Long Clinic -Louise Godland, 2018
 

Hej Monika!
Jag måste bara säga att jag har fått en hel del att göra och jag är så glad att jag gick kursen hos dig! Kinesiologin är verkligen ett fantastiskt redskap!

Det som var bra med utbildningen var att den var innehållsrik och man fick ta del av olika testmetoder samt andra terapier osv för att sedan kunna precisera sig mer på det som passar en själv!  Jag gillade allt med utbildningen och särskilt Kinesiologin som ligger mig mycket varmt om hjärtat! Märker för varje gång hur pass stort det är och vilka möjligheter man har med den metoden! Finns nästan inga gränser
Men tyckte även om det som var runt omkring med bl.a. örter och homeopati! Monika är bra på att lära ut och väldigt pedagogisk. Ser alla och hör alla! Gillar upplägget att träffas på helger och plugga hemifrån emellan!
Jag har kunnat hjälpa folk redan, genom Kinesiologin och övriga rekommendationer runt hälsa och välbefinnande och det var mitt mål med utbildningen! Jag får fler och fler som kommer och vill ha hjälp med olika hälsoproblem där vi försöker hitta lösningar tillsammans! Så otroligt tacksam att jag hittade dig Monika! Man ska verkligen följa sitt hjärta.
Ha det så bra // Linda Bukin klitgaard 

Vill du har mer information än vad hemsidan ger är du varmt välkommen att maila eller ringa!

 info@biopatiskkinesiologi.se
079-347 35 25