Mobillogga 4 vit meny

Friskvårdskinesiologi

Kursbeskrivningar

Båda kurserna riktar sig till:

Till dig som vill jobba med förebyggande friskvård
För att hålla sig frisk är det viktigt att man äter födoämnen kroppen tål, att man får i sig just den näring och de näringstillskott som passar ens kropp just nu och att man inte samlar på sig för mycket gifter och slaggprodukter. En analys ett par gånger om året är att rekommendera. 

Till dig som vill hjälpa familj, släkt, vänner och bekanta
Kanske kan flera av er gå den här kursen, så ni kan hjälpa varandra att testa vilken sorts utrensning och näringstillskott ni behöver. 
Håll varandra friska!

Till dig som funderar på att utbilda dig till Biopatisk kinesiolog och Biopat
Du får här en chans att känna på om du skulle vilja jobba mer på djupet med kinesiologi. Förutom det du lär dig under kursen får du också se en kort demonstration av hur den Biopatiska kinesiologin fungerar. Läs mer om utbildningen till Biopatisk kinesiolog på hemsidan. 
 

Allergi och näring - kursinnehåll

DAG 1 –  halvdag
Den här dagen handlar om allergier och överkänslighet. Du lär dig att testa om det finns överkänslighet för olika födoämnen eller kosttillskott.  Samma tillvägagångssätt kan även användas för att testa överkänslighet mot andra saker, som tex hygienprodukter eller djurpäls. Testampuller för ett antal födoämnen ingår i testkitet.
 
DAG 2 - heldag
Du lär dig att testa vilka näringsobalanser som förekommer och vilka näringstillskott som passar bäst för just de obalanserna hos just den personen. Rätt näringstillskott till rätt person vid rätt tillfälle! Du får också allmänna tips om kost.
Testampuller för näringsobalanser och näringspreparat ingår i testkitet.
 

Utrensning/detox - kursinnehåll

I vår moderna miljö och från många produkter som vi använder i vår vardag utsätts vi hela tiden för gifter. Vi samlar också på oss slaggprodukter som uppkommer under cellernas naturliga processer. Ibland hinner kroppens celler inte med att forsla bort dem i samma takt som de kommer in eller skapas. Då behöver den hjälp.

DAG 1 och 2 – heldagar
Du lär dig att testa vilka av personens organ och vävnader som är belastade av gifter och slaggprodukter och hur du kan hjälpa kroppen genom avlastning och utrensning (detox). Testampull som fungerar som ett ”filter” för just utrensning, samt testampuller med terapimedel som främjar utrensningen ingår i testkitet. Organen testas med hjälp av reflexpunkter på kroppen.
Du får också allmän information om hur man kan avlasta kroppen med hjälp av enkla förändringar i sin vardag. 

Kursmaterial

Testkit innehållande testampuller för:
Analysampuller för födoämnesöverkänslighet, näringsobalanser och utrensningsblockering/toxicitet. 
Terapimedel för näringsobalanser och utrensning (detox)

Kompendium
Med information om allt som tas upp under kursen, inklusive tydliga instruktioner kring hur man går tillväga när man testar med kinesiologin. 

Lärare

Biopat Monika Lindblom. 
I min fullbokade mottagning är kinesiologin min främsta analysmetod. 
Jag har arbetat med metoden sen 1998 och undervisat i den sedan 2005. 

Vill du har mer information än vad hemsidan ger är du varmt välkommen att maila eller ringa!

 info@biopatiskkinesiologi.se
079-347 35 25